WOMP Laptopsteun

Werken met een laptop of notebook, we doen het allemaal. Op het werk, onderweg, thuis of op school. En vaak gebeurt dat niet ergonomisch. Plat op tafel en voorovergebogen en uiteindelijk krijg je vanzelf nek- en schouderklachten.

Om dit te voorkomen hebben we kennis van Ernst Jan gekoppeld aan de kennis van John op het gebied van lasersnijden. Het resultaat werd de WOMP Laptopsteun.

previous arrow
next arrow
Slider

De WOMP Laptopsteun is zeer licht in gewicht, slechts 200 gram, gemaakt van eerlijk 3 mm berken multiplex. De afmetingen zijn 295 x 220 mm. Beter voor het milieu, dus beter voor de generaties na ons. En de WOMP laptopsteun is makkelijk mee te nemen in de tas of hoes (3 mm dik materiaal). Snel opgezet en dan werk je – met een los toetsenbord en muis – overval met plezier en vooral ook uiterst ergonomisch.

De WOMP laptopsteun is ook uitermate geschikt voor allerlei video meetings of voor het kijken van filmpjes. Zet de steun op tafel, laptop erop en kijken maar.

De WOMP Laptopsteun is standaard verkrijgbaar in onze webshop www.werkplekverbeteraar.nl/WOMP ,

Het is ook mogelijk om de WOMP Laptopsteun te laten laseren met je eigen logo of ontwerp. Neem gerust even contact met ons op om jouw mogelijkheden te bekijken.