WOMP Telefoonsteun

Werken met een smartphone, we doen het allemaal. Op het werk, onderweg, thuis of op school. De hele dag een telefoon in je handen houden of plat op tafel leggen terwijl je berichten leest, filmpjes kijkt of video meetings hebt, En voor je het weet, heb je nek- of schouderklachten.

Om dit te voorkomen hebben we kennis van Ernst Jan gekoppeld aan de kennis van John op het gebied van lasersnijden. Het resultaat werd de WOMP Telefoonsteun.

previous arrow
next arrow
Slider

De WOMP Telefoonsteun is zeer licht in gewicht, slechts 70 gram, gemaakt van eerlijk 3 mm berken mulitiplex. De afmetingen zijn 150 x220 mm. Beter voor het milieu, dus beter voor de generaties na ons. En de WOMP Telefoonsteun is makkelijk mee te nemen in de tas of hoes. Snel opgezet en dan werk je overval met plezier en vooral ook uiterst ergonomisch. En door de opening in de steun kun je gelijk je oplader aansluiten.

De WOMP Telefoonsteun is zo gemaakt dat je je telefoon zowel in portrait als in landscape erop kan plaatsen.

De WOMP Telefoonsteun is standaard verkrijgbaar in onze webshop www.werkplekverbeteraar.nl/WOMP

Het is ook mogelijk om de WOMP Telefoonsteun te laten laseren met je eigen logo of ontwerp. Neem gerust even contact met ons op om jouw mogelijkheden te bekijken.