WOMP Tabletsteun

Werken met een tablet, e-reader of IPad, we doen het allemaal. Op het werk, onderweg, thuis of op school. En vaak gebeurt dat niet ergonomisch. Plat op tafel en voorovergebogen en uiteindelijk krijg je vanzelf nek- en schouderklachten.

Om dit te voorkomen hebben we kennis van Ernst Jan gekoppeld aan de kennis van John op het gebied van lasersnijden.  Het resultaat werd de WOMP Tabletsteun.

previous arrow
next arrow
Slider

De WOMP Tabletsteun is zeer licht in gewicht, slechts 115 gram, gemaakt van eerlijk 3 mm berken multiplex. De afmetingen zijn 225 x 150 mm. Beter voor het milieu, dus beter voor de generaties na ons. En de WOMP tabletsteun is makkelijk mee te nemen in de tas of hoes. Snel opgezet en dan werk je – eventueel met een los toetsenbord en muis – overal met plezier en vooral ook uiterst ergonomisch.

De WOMP Tabletsteun is ook uitermate geschikt voor allerlei video meetings of voor het kijken van filmpjes. Zet de steun op tafel, tablet of IPad erop en kijken maar. Je tablet kun je zowel in portrait als in landscape plaatsen op deze unieke steun.

De WOMP Tabletsteun is standaard verkrijgbaar in onze webshop www.werkplekverbeteraar.nl/WOMP

Het is ook mogelijk om de WOMP Tabletsteun te laten laseren met je eigen logo of ontwerp. Neem gerust even contact met ons op om jouw mogelijkheden te bekijken.